Äitienpäivänä tulppaanit aukesivat ihanasti. Kivikkokasveista puolet ovat myös auki, puolet odottavat vielä lämpimämpiä päiviä. Omenapuu selvisi juuri ja juuri pupujen hyökkäyksestä ja kohta meillä kukkii Tuomi ensimmäistä kertaa. Kärhöt nousevat mullasta ja Norjanangervot ovat pian myös kukassa.

Pihasuunnitelma alkaa hahmottua mielessä ja paljon on tänä kesänä tehtävää. Kasvulavoja olen tilannut tutun kautta, siihen pitäisi istuttaa villiviini muuria kaunistamaan. Kompostori odottaa paikkaansa ja kasvihuoneen ostin viime viikolla tomaattien ja muiden vihannesten kasvatusta varten. Mies tulee kaivurin kanssa kaivamaan sille perustuksia ja naapuri lahjoitti ylijäämätiilet kasvihuoneen pohjaksi ja kaunistukseksi. Samalla pitäisi painaa aidantolpat maahan valmiiksi, jotta saan verkkoaidan koiria varten paikoilleen. Myöhemmin verkko korvataan laudalla, mutta ennen naapuriin rakentamista en uskalla yksin päättää aidan mallia.

Ensi viikonloppuna suuntaan Türiin kukkamessuille taimia hankkimaan, uusi kukkapenkki huutaa kukkia kasvamaan. Kyllä kevät on ihanaa aikaa:).