Siitä on pitkä aika, kun viimeksi ehdin blogia päivittämään. Päivät menevät hirmuista vauhtia ja viikonloppuna on jo joulu.

Yläkerran vessa on vieläkin tekemättä, kellarissa olemme alkaneet laittaa kellarin lattiaa valukuntoon. Ainakin yksi huone täytyy saada lämpimäksi, niin saamme moottoripyörät sinne huollettaviksi talveksi.

Jani laittoi viemäriputket kuntoon siellä ja yhdessä vuorasimme lattian styroksilla. Vielä raudat, vesikiertoisen lämmitysputkiston asennus ja valu päälle. Sitten seinien ja katon tekoon.

Muuramelta tehtiin taloon vuositarkastus. Osa hommista saatiin tehdyksi, mutta vielä odottelen yhteydenottoa Muuramelta. Eipä ole taas kuulunut talotehtaalta mitään...

Takkaa on poltettu ahkerasti joka ilta ja joulua onkin mukava odottaa takkatulen loimussa lahjoja paketoiden. Koitan laittaa joitain kuvia vielä lisäksi, kunhan ehdin purkaa niitä kamerasta. Kaikki aika menee nyt koirien reeneissä ja kilpailuissa. Menestyksestä voi lukea lisää oikealla puolella olevasta valikosta, jossa lisää koiruuksista:).

Rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2012!